| Kullanım Alanları |
| Her çeşit baklava ve böreklikte kullanılabilir. |
| Genel Özellikler |
| Yüksek oranda su kaldırması |
| Yağını ve şerbetini kolay çeker |
| Baklavaya çıtırlık vermesi |
| Kaliteli ve sert bugdaylardan üretilmiştir |
| Baklavanın renginin istenilen kırmızılığı vermesi |
| Su böreğinde suda dağılmaması |
| Altın sarısı renkte ve ağızda dağılan karaktere sahiptir. |
| Çok özenle seçilmiş buğdaylarla üretilmiştir. |
| Ürün Özellikler |
| Protein: %12 ,5 |
| Kül: max %0,65 |
| Rutubet: max %14,5 |
| Ambalaj Çeşitleri |
| Bez: 50 kg |
| Sentetik: 50 Kg |
| Kağıt: 25 kg |
| TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR. |