Kullanım Alanları |
Her çeşit baklava ve böreklikte kullanılabilir. |
Genel Özellikler |
Yüksek oranda su kaldırması |
Yağını ve şerbetini kolay çeker |
Baklavaya çıtırlık vermesi |
Kaliteli ve sert bugdaylardan üretilmiştir |
Baklavanın renginin istenilen kırmızılığı vermesi |
Su böreğinde suda dağılmaması |
Altın sarısı renkte ve ağızda dağılan karaktere sahiptir. |
Çok özenle seçilmiş buğdaylarla üretilmiştir. |
Ürün Özellikler |
Protein: %12 ,5 |
Kül: max %0,65 |
Rutubet: max %14,5 |
Ambalaj Çeşitleri |
Bez: 50 kg |
Sentetik: 50 Kg |
Kağıt: 25 kg |
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR. |