Kullanım Alanları |
Her çeşit pasta ve böreklikte kullanılabilir. |
Genel Özellikler |
Yüksek oranda su kaldırması |
Kuvvetli bir undur |
Homojen gözenek yapı sağlaması |
Un yaglı ürünlerde mükemeldir |
Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi |
Ürünlerde kabarma özelliğini verebilmesi |
Ürünlerde tazeliğini uzun süre koruyabilmesi |
Böreklerde çok güzel renk alması |
Güzel kızarma ve çıtırlık salaması |
İstenilen tat ve lezzet sağlamsı |
Çok özenle seçilmiş buğdaylarla üretilmiştir. |
Ürün Özellikler |
Protein: %11 |
Kül: max % 0,65 |
Ambalaj Çeşitleri |
Bez: 50 Kg |
Sentetik: 50 Kg |
Kağıt: 25 Kg |
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR. |